WellGEN Pre - Workout

WellGEN Pre-Work Out

in wild berries flavour

WellGEN Pre-Workout is een  darmvriendelijke pre-workout supplement dat niet alleen uw prestaties tijdens het sporten verhoogt, maar ook in herstel na het sporten. We gebruiken alleen door wetenschap gesteunde ingrediënten (en vaak handelsmerkingrediënten) die zorgvuldig zijn samengesteld om tijdens de work-out- en herstelfase optimale prestaties te bereiken zonder langdurige schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Talent GEN-Programma

Met het TalentGEN Program kunnen we uit de resultaten precies zien welke sport met welke intensiteit het beste aansluit bij jouw lichaam en levensstijl. Je WellGEN specialist beoordeelt een aantal belangrijke waarden die meer vertellen over je biologische leeftijd en ideale trainingsprogramma. Zo wordt onder andere je hartslag, bloeddruk en glycogeen voorraad bekeken. Ook zal er gekeken worden naar het herstelvermogen van je lichaam na een training, je risico’s op blessures, je uithoudingsvermogen en je vermogen om spiermassa op te bouwen. Hier koppelen we een individueel voedingsstoffenadvies aan, afgemeten op jouw doelen. Op deze manier zijn we in staat om ongekende resultaten te behalen gebaseerd op wetenschap.

Een slimme aanpak dus!

Focussen, volhouden, winnen !

Onze genetische DNA test analyseert 43 genetische varianten van 34 genen. De test identificeert je atletische genetische profiel en geeft inzicht in je spier- opbouw, kracht en prestaties. Waaruit wij een conclusie trekken en een voedingsstoffen adviesplan opmaken, dit zal jou helpen om te kunnen optimaliseren en excelleren in je discipline als topsporter, muzikant of artiest.

De conclusies en aanbevelingen in het rapport worden met jou en je (personal) trainer samen besproken om zo het optimalisatietraject te kunnen starten.

Wat wordt er onder andere geanalyseerd ?

– Kracht
– Uithoudingsvermogen
– Spierprestaties en Krachttrainingsvermogen
– VO2 max, Aërobe capaciteit (zuurstof)
– Spieropbouw en spiergroeicapaciteit
– Schade | Blessuregevoeligheid
– Herstelbehoeften | Spierregeneratiecapaciteit
– Energiebehoeften | Voedingsbehoeften

WAT MAG JE VAN HET TALENTGEN PROGRAM VERWACHTEN:

  1.  Een zeer uitgebreide DNA-studie specifiek ingezoomd op jouw prestatieniveau
  2. Een gebalanceerd beter begrip van individuele atletische prestaties
  3. Een gebalanceerd voedingsstoffenadvies aangepast op jouw lichaam en prestaties
  4. Een optimaal individueel bewegingsadvies zorgvuldig samengesteld eventueel in samenwerking met jouw eigen (personal)trainer
  5. Persoonlijke coaching en begeleiding in de uitvoer van jouw plan op de weg naar jouw persoonlijke succes!